torstai 14. toukokuuta 2009

Markkeerauksia

Löysin viikonloppuna hyvän pusikkoisen paikan, missä on hyvä ottaa markkeerauksia. Tänään sitten menin kokeilemaan niitä Millan kanssa. Markkeerauksia ei kovin ahkerasti olla talven aikana harjoiteltu, ja se ehkä näkyykin sitten. Niitä pitäisi ottaa, koska niissäkin on omat ongelmansa.

Otettiin ihan suoraan toinen markkeeraus ison pajupuskan taakse. Se meni loistavasti. Otettiin tämä pari-kolme kertaa.

Seuraavaksi otettiin heti kakkonen. Eipä onnistunut, ei. Oma moka, olis pitänyt ottaa tuota toistakin ykkösenä jonkin kertaa. Milla haki kyllä tuon ekan ihan hyvin ainakin muutaman kerran, mutta se toinen tuotti hankaluuksia. Matkalla putoamispaikalle piti ylittää pieni oja. Kerran Milla ainakin vaihtoi haettavan heiton, ei muistanut toista. Tai ei löytäny. Ja muutaman kerran kävi niin, kun ei löytänyt kakkosta, vaihtoi äkkiä hauksi. Ja noista kun oon yrittänyt päästä eroon. Lopuksi otettiin tuonne vaikeampaan paikkaan pelkkä ykkönen, se meni ok. Täytynee käydä tuolla uudemman kerran ja ottaa nyt sitten kunnolla. Muuta en sitten Millan kanssa ottanutkaan, en uskaltanut, kun tuokin epäonnistui.

Soittelin Matin kanssa tokon istumisesta. Vinkiksi sain käskyn vaihdon, kun oon aina sanonut lähtiessä paikka, sekä paikalla makuussa että istumisessa. Nyt pitäis muistaa sanoa istu. Ja lyhyitä istumisjaksoja epäsäännöllisin välein palkkaus.

Tän päivän treenistä ei mikään kiva olo, vähän maassa...

Ronja pääsi taas uiskentelemaan ja lutrailemaan hetkeksi. Kyllä tykkäsi taas kovaa, ja kun sai noutaa pallonkin pari kertaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti