torstai 23. huhtikuuta 2009

Pensasruusun leikkaus ja tokojuttuja

Päätin olla ahkera ja käydä vähän harventamassa tuota meidän pensasruusua, saa nähdä kukkiiko se nyt enää kesällä vai onnistuinko sen nirhaamaan hengiltä.

Ennen puskan leikkausta otin Millan kanssa merkkitreeniä. Käytössä oli se uusi jalkapallojuttumerkki. Otin kolmesta eri suunnasta samaa merkkiä. Välillä meni hyvin, ja välillä jäi vähän kauemmas. Sen huomasin ittestäni, että olin vain hiljaa suurimman osan aikaa ja odotin Millan korjaavan paikan. Kun korjas, naksautus. En siis missään vaiheessa sanonut sitä seis-käskyä. Miksiköhän? Kun sen kuitenkin nyt pitää sanoa.

Otin normaaliseuraamista. Tässäkin osan hyvin ja osaksi vähän edisti, siis tosi vähän. Mutta kuiteski. Ja kaikki namin avulla. Mä oon vähän pähkäillyt, että teen tuota seuraamista suurimmaksi osaksi namin avulla, ja sitten vasta kokeessa ilman. Tai jotain tommosta. Kokeilin myös juoksuosuutta. Se meni paremmin kuin viimeksi. Se oli oikeastaan hyvä. Kontakti pysyi ja paikka oli hyvä.

Sitten meidän varsinainen pääharjoitus, eli tunnari. Otettiin osaksi koemaisesti, matka oli lyhyempi, eikä apuri "käskyttänyt". Kapulat vietiin ympyrän muotoon, kympissä oma. Milla meni hyvin kapuloille, paremmin kuin siellä möllitokossa. Keskittyi haistelemiseenkin tosi hyvin. Ja toi oikean. Ja häiriötäkin oli. Naapuri lapsineen tuli just kotia kun kapulat saatiin paikoilleen, joten lähestyivät koko ajan. Hyvää häiriötä!

Millan harjoitukset loppui noihin, välillä on ihan hyvä ottaa vain muutama tuollainen pieni harjoitus. Kun sen vain muistais, eikä suunnittelisi mitään hehtoharjoituksia. Kaukoja pitäis muuten ottaa taas...

Ronja sai puuhailla tuos pihas sen aikaa kun leikkasin puskaa. Otin kyllä senkin kans eka pari liikettä. Eli liikkeestä maahanmeno oli eka. Taas eka kerta oli niin, että jäi istumaan. Mitähän tein erilailla? Otin sitten vielä pari kertaa, ja nyt meni tosi hienosti maahan molemmilla kerroilla. Heitin namin sen etujalkojen väliin ja siitä vapautus. Toinen liike oli luoksetulo lyhyeltä matkalta. Ronjaa on aina kiva kattoa täs liikkees kun se niin iloisesti aina juoksee luo. Muutoin se oli yllättävän kiltisti tuossa pihassa. Ei lähtenyt mihinkään kauas, vaan istuskeli siinä aika lähellä.

Luca on edelleen toipilas, n. 3,5 päivää ja 4 yötä kontrolliin... Pilliluoksetuloja ruokakipon kanssa ollaan otettu. Ja harjoitellaan tavallaan malttia sillä, ettei häkistä sännätä niin vain pois, vaan odotetaan lupaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti