lauantai 11. huhtikuuta 2009

Pääsiäistä

Millalla on tänään ollut vapaapäivä. Se raukka vaikuttaa vähän väsyneeltä. Onhan sillä kyllä ollut melkein joka päivä tällä viikolla jotain puuhaa.

Eilenkin käytiin koko porukka metsässä kävelemässä. Varsinaisesta metsälenkistä ei voi mun mielestä kyllä puhua, tuon kersan takia, kun se ei vielä jaksa kovin kauas tulla. Mutta pieni lenkki kuitenkin. Koirat tykkäs kun saivat kirmata siellä ja luntakin kun oli vielä. Ilmeisesti Millalla tuli kuuma, koska päätti sitten mennä uimaan sellaiseen hyhmäiseen lätäkköön. Hetken juostuaan se näytti siltä, kuin olisi höyrynnyt koko koira. Tämänkään takia ei pitkälle enää menty.

Lucan kanssa otin matkalla luokstuloja, namipalkka aina palkkioksi. Lisäksi tein suunnan muutoksia siellä metsässä, hyvin vielä ainakin tulee perässä eikä päästä kovin kauas karkuun. Ei tietystikään paras mahdollinen paikka ja aika harjoitella tuota, kun likat ja mies mukana. Mutta ei niistä kyllä näyttänyt paljon piittaavan. Toki välillä lähti likkojen perässä juoksemaan, mutta palas kyllä mun luo takaisin. Kun oltiin melkein autolla, pääsin tekemään sen piiloutumishommelin. Eli Luca juoksi mun edellä, mä menin katajapuskan taakse sitä piiloon. Kyllä sille pieni hätä tuli ja lähti juoksemaan sinne missä oltiin oltu. Ja siitä takas autolle päin. Sihahdin sille pienesti, että tietää mun olevan siinä jossain lähellä. Oon kyllä sitä mieltä, että tuo auttaminen ei ole hyväksi, vaan sen pitäis itte hoksata ettiä mut, mutta kun siinä aika lähellä meni tie, josta oli sinäkin aamuna mennyt autoja. Luulen kyllä, että pääsen kokeilemaan tuota vielä monesti uudestaan. No kuiteski, kyllä se mut sieltä puskasta löysi. Luca on muuten aina autoillessa nyt viime päivinä harjoitellut olemaan siellä takaosassa. Kyllä se vielä tahtois sieltä pois tulla, mutta ei ole tainnut kuin kerran päästä tulemaan. Tänäänkin jo nukkui ihan reippaasti siellä.

Tänään Ronja leikki ensimmäistä kertaa Lucan kanssa kahdestaan pitemmän aikaa. Ja ilman lelua, eli sillä lailla, että "näykkivät" toisiaan. Niin kuin koirat ilman leluja leikkivät. Ihan kiva. Tähän mennessä vain Milla on leikkinyt sen kanssa noin. Ehkä se Ronjakin siitä nyt sitten alkaa kunnolla hyväksymään tuon Lucan. Milla sen on näköjään tehnyt jo jokin aika sitten. Nyt ne onkin tuossa ihan väsyneitä kovasta leikkimisestä.

Pihalla olis mitä mainioin ilma lähteä taas metsälenkille...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti