maanantai 15. kesäkuuta 2009

Korjaava treeni

Elikkäs kävin eilen piakkoin kokeen jälkeen ottamassa Millan kanssa kaikki tokoliikkeet uusiksi. Paitsi hypyn.

Paikalla makuun otin ihan lyhyen, tiedän että Milla pysyy siellä, treenaamista tarvii maahanmeno ja siitä istumaan nousu. Otin tosi lyhyen ajan, mutta käskytykset ja maahanmenot ja istumaan nousut hyvin.

Paikalla istumista en ottanut.

Seuraaminen, yritin tehdä vähän sellaisen kaavion kuin kokeessa oli. Meni paremmin kuin siellä, mutta paremminkin on mennyt. Ihan tyytyväinen oon. Korjasin jossain vaiheessa asentoa nakilla. Ja lopuksi otin pikkupätkän suoraa nakin avulla ohjaten Millan oikeaan paikkaan.

Idioottirinki, niin hienot liikkeet. Ja ekoista käskyistä.

Luoksetulo, hienosti maahan, hyvä pysähdys, maahanmeno Millamainen, mutta ihan hyvä. Sivulletulokin hyvä.

Ruutu, loistava. En ottanut ihan loppuun, kun oli ekaa kertaa oma ruutunauha ja se lähti tuulen mukana liikkeelle. Menin äkkiä takas, ettei Millalle tuu kammoa siitä. Siinä sitten lähti ruudusta, mutta kaikki menee tuon nauhan ja tuulen piikkiin. Laitoin sen sitten vielä ruutuun makaamaan ja otin pienen kävelyn, ok.

Ohjattu nouto, vasen kapula. Oikein hieno, ja etenkin hieno luovutus sivulla.

Tunnari, hienosti. Keskittyi haistelemaan, hieno luovutus sivulla.

Kaukot, otin maasta seisomaan ekana, nousi hienosti. Hienot asennonvaihdot muutenkin, vähän vain eteni nyt.

Mutta ihan eri koira oli nyt kuin kokeessa. Onhan se kyllä aikaisemminkin tullut jo todettua, että Millakin kait jännittää kokeissa, joten olikohan se nyt sitten sitä tänään? Kun mä en mielestäni jännittänyt, että mua olis pitänyt rauhoitella. Tai sitten se oli sitä, kun en jännittänyt. En tiä. Nyt mennään huomenna vielä tokoilemaan jotain, ja sitten on ainakin tämä viikko tokovapaa.

Vietiin vielä koko konkkaronkka uimaan. Heittelin Millalle palloa, eikä aikaakaan kun Luca lähti itte uimaan Millaa vastaan. Se uiskenteli aika paljon, ja joka kerta meni itte. Palloa ei meinannut tosin saada suuhunsa, kun pallo meni koko ajan karkuun. Ronjakin uiskenteli ja haki palloa hienosti.

Lucalta on nyt lähtenyt yhtäaikaa kolme kulmahammasta ja vain yksi jäljellä. Aikamoinen harvahammas.

Otin äsken Lucan kanssa muutaman maahanmenon, oli hienoja ja aika nopeita. Perusasentoa otettiin aika monta kertaa käskyn ja namin kanssa, ihan hieno. Kun se vain pitäisi sen tassun siinäkin suorassa. Ei oo mitenkään kivan näköistä noin. Paikallaoloa pari, kolme kertaa. Kerran lähti, kun kai ahnehdin aikaa. Ja perusasennosta maahanmenoa otin pari kertaa. Tänään sen keskittyminen ei ollut ihan niin hyvää kuin aikaisemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti