sunnuntai 14. kesäkuuta 2009

Katastrofikoe

Joo, eli oltiin tänäänkin siellä tokokokeessa. Tulipa todettua, ettei meille sovi kaksi peräkkäistä koetta. Tulos katastrofaalinen. 8 kpl 0 pistettä! No, ehkä tästä on suunta vain ylöspäin.

Mutta onnistuneita liikkeitä oli paikalla olot, seuraaminen jotenkin, hyppynouto. Ja loput tais olla niitä nollia. Joko sen takia, että käskyjä tuli liikaa, tai Milla ei vain yksinkertaisesti tehnyt mitä piti, tai sitten keksi uusia tai vanhoja juttuja. Ja niin tyytyväinen kuin olin eilen, että nyt meillä alkaa olla liikkeet suht kohdillaan. Ehkä ei sittenkään.

Idioottiringissä istui ja laittoi maata vasta tokalla, mutta teki silti. Otin aamulla pihassa ilman tötsiä ja oli niin hieno. Luoksetulossa vasta tokalla maahan, vaikka niska oli jäykkä. Juoksi seisomisen läpi. Tuli Millamaiseen tapaan sen maahanmenon, vaikka musta se oli nopea. Ruutu muuten tosi hieno, mutta se ei mennyt siellä maahan! Argh, ja tästä sitten jäi tämä liike. Kun huusin maahan, se liikkui pois ruudusta, meni takas ruutuun, pysäytin, maahan, ei vieläkään. Vasta kun oli ehkä kolmas käsky + käsimerkit meni maahan. Tästä liikkeet poikki.

Ohjattu muutoin hienosti, mutta sitten palautus plörinäksi. Jäi mun oikealle puolelle taakse ja jäi järsimään kapulaa sinne. Kun käskin sivulle, tuli oikealle puolelle! Ja selkä kenttään päin! No, yleisöllä oli hauskaa... Tunnarissa odotti mun kääntymisten ajan, mutta otti väärän ja päätti taas jäädä sinne kapuloiden päälle makuulta sitä järsimään! Metallinouto hyvin, vähän takajalat hipaisi takaisin tullessa. Kaukot, hyvin maahan, ensimmäinen vaihto seiso, jäi istumaan, keskeytin tän siihen.

Pisteitä 98 ja pohjanoteeraus tähän mennessä.

Mua ei jännittänyt, Millalla kierroksia vaikka muille jakaa. Enemmän vielä kuin eilen. Täytynee kokeilla lenkittämistä ennen koetta.

Käyn tänään korjaamassa ja kokeilemassa näitä liikkeitä. Siitä myöhemmin sitten.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti